Projekter

DET SIGER KUNDERNE OM OS

Tak!


Tak for et godt stykke arbejde Kan-Byg. 


Osman / Greve


Kolonihavehus


Kan-Byg har bygget et flot kolonihavehus. Jeg vil stærk anbefale Kan-Byg til dem der søger dygtige håndværkere.


Necip/ Brøndby

Køkken og altanen


Jeg er rigtig glad for mit køkken og altanen, kan stærkt anbefale Kan-byg. 


Mustafa/ Brøndby Strand

Køkken & Bryggers


Jeg er super tilfreds med mit nye køkken og bryggers. Kan-Byg overholdte alle aftaler både med hensyn til tidsplanen og prisen. Alt i alt en meget dygtig håndværker. 


Deniz / Greve

Udskiftning af vinduer og døre (+ carport/garage)


Jeg har været rigtig glad for Kan-Byg's arbejde jeg vil klart bruge virksomheden igen. Kan-Byg overholdte aftaler og sørgede for skriftlighed i aftalerne. 


Sadik / Hvidovre

PROJEKTEKSEMPLER

TAGRENOVERINGER


Ingen tagprojekter er for små for Kan-Byg. Målsætninger og monteringer er yderst vigtige for, at realisere et stilfuldt og robust tag. Kan-Byg udfører ikke kun tagrenoveringer, men også carporte og garager. Har du et drømmetag eller andre drømmeprojekter i tankerne, så skal du ikke tøve med at tage fat i Kan-Byg, som holder hvad de lover!

Før

Før

Efter

Efter

Projektoplysninger


Projektet som du ser til venstre er udført i Brøndby Strand, Sjælland. Kunden ønskede nyt tag, da taget ikke var den bedste stand og look. om det så er over 200 kvadratmeter så bliver det altid udført med kvalitetsbevidst håndværkskraft. 

Projektoplysninger


Projektet som du ser til venstre er udført i Jyllingevej, Sjælland. Huset skulle udføres fra bund, og der er derfor tale om et totalentrepriseprojekt på huset i grunden. Igen ser i et smukt og tilfredsstillinde resultat. 

KØKKENRENOVATION OG MEGET MERE!


Som sagt så tilbyder vi alle former for tømrerarbejde. Vi sætter pris på, at det er stilfuldt. Her ser du kundernes ønsker der nåede i mål. 

Før

Efter

Projektoplysninger


Køkkenopsætningerne på billederne som du ser, er meget vigtigt at udføre eksakt og professionelt. Udover at det skal se godt ud, så skal det være funktionsdygtigt. Alle skabe bør være udført eksakt og uden skæve åbninger eller lukninger. Projekter i Greve og andre steder i Sjælland, er udført som ses på billederne.

VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG!